Lazer başlığı değiştirilir mi?
Lazer epilasyon başlığı nasıl değiştirilir?, Lazer epilasyon cihazları atış garantili olarak müşterilerimize sunulmaktadır. Ancak atış hakkı biten lazer epilasyon cihazları için mutlaka başlık değişimi gerçekleştirilmelidir.
Lazer epilasyon başlığı nasıl değiştirilir?
Lazer epilasyon başlığı nasıl değiştirilir?,
Lazer epilasyon cihazları atış garantili olarak müşterilerimize sunulmaktadır. Ancak atış hakkı biten lazer epilasyon cihazları için mutlaka başlık değişimi gerçekleştirilmelidir. Kişiye özel lazer başlığı nasil temizlenir?
Kişiye özel lazer başlığı nasil temizlenir?,
Aparatları değiştirme
Bazı aparatlar, epilatör başlığının üzerine yerleştirilebilir. Diğerleri için öncelikle epilatör başlığını çıkarmanız ve ardından yeni başlığı epilatörün gövdesine takmanız gerekir. "Klik" sesi duyana kadar epilatörün gövdesine takmanız yeterlidir. Lazer başlık yıkanır mı?
Lazer başlık yıkanır mı?,
Merhabalar, Buz Lazer başlıkları her uygulamadan sonra alkol ile dezenfekte edilir. Bu şekilde uygulama esnasında kullanılan jelin artıkları da başlık yüzeyinden giderilmiş olur. Alkol tamamen uçtuktan ve başlık yüzeyi kuruduktan sonra bir diğer uygulamaya geçilir. Lazer epilasyon aleti atış sayısı bitince ne yapılır?
Lazer epilasyon aleti atış sayısı bitince ne yapılır?,
Lazer Epilasyon Başlıkları Nasıl Temizlenir? Epilasyon başlığı her uygulama öncesinde temizlenmelidir. Buz başlıklar uygulamalar tamamlandıktan sonra alkol ile dezenfekte edilir. Bu şekilde uygulama esnasında başlık üzerinde kalan jel kalıntıları tamamen giderilmiş olur. Epilasyon başlığı nasıl temizlenir?
Epilasyon başlığı nasıl temizlenir?,
4-) Lazer başlıkları en önemli maliyettir ve ömürlüdür bittiğinde değiştirilmesi gerekir değiştirilmezse de atış yapar fakat etkisizdir başlık değiştirilmez ise 250 tl ye bile tüm vücut 8-10 seans lazer yapılabilir. IPL lazer başlığı nasıl temizlenir?
IPL lazer başlığı nasıl temizlenir?,
Epilatör içinde biriken kılları, dökülen derileri ve tozları fırça ile dışarı çıkartmanız gerekir. Bunun için epilatörün kendi fırçasını, yoksa bir diş fırçasını, bezi veya mendili kullanabilirsiniz. Diş fırçası veya bez üzerine hafifçe dezenfektan sprey sıkarak da epilatörünüzü temizleyebilirsiniz. Alexandrite lazer başlığı nasıl olur?
Alexandrite lazer başlığı nasıl olur?,
Lazer Epilasyon Başlığı Nasıl Temizlenir? Lazer başlığı her epilasyon uygulaması öncesinde mutlaka alkol ile temizlenmelidir. Bu temizlikler sayesinde uygulamada kullanılan jel atıkları da başlık üzerinden temizlenmiş olur. Alkolün tamamen uçması ile başlık yüzeyi kurur. Lazere giderken çıkan tüyler nasıl temizlenir?
Lazere giderken çıkan tüyler nasıl temizlenir?,
Lazer başlığı kişinin cildine temas etmez. Bu cihaz, günümüzde en çok kalın yapılı siyah kılların giderilmesi amacıyla kullanılır. Diğer lazer epilasyon cihazları bu tip kıllarda/tüylerde etkili olamazken, Alexandrite, kalın ve siyah kıllarda bile yüksek başarı oranına sahiptir. Lazer özel bölge kararmasını geçirir mi?
Lazer özel bölge kararmasını geçirir mi?,
Ağda ve cımbız gibi kılları kökünden koparan işlemlerden sonra lazer ışını kıl kökünü hedefleyemez ve epilasyon etki etmez. Bu nedenle mutlaka lazer epilasyon öncesinde kıllar jilet yardımıyla kısaltılmalıdır. Jiletle kısaltma işlemi Buz Lazer epilasyondan 1 gün önce yapılmalıdır. Lazer başlığından hastalık bulaşır mı?
Lazer başlığından hastalık bulaşır mı?,
Lazer ile gerçekleştirilen işlemlerde genital bölgede koyulaşmaya neden olan melanin pigmenti hücreleri yok edilir. Bunların ortadan kaybolmasıyla vajinal kararma da ortadan kalkmaktadır. Lazer epilasyon bittikten sonra kalan tüyler nasıl alınır?
Lazer epilasyon bittikten sonra kalan tüyler nasıl alınır?,
Lazer epilasyon geniş bölgelere, hatta tüm vücuda aynı seansta uygulanabilir. Hijyene uyulmadığı taktirde, iğneli epilasyon yöntemi ile AİDS ve Hepatit B ve C gibi hastalıklar bulaşabilir. Oysa lazer epilasyonda böyle bir risk bulunmamaktadır. Lazerden sonra at kılı fırçası kullanılır mı?
Lazerden sonra at kılı fırçası kullanılır mı?,
Diode lazer epilasyon işleminden sonra cımbız veya ağda yöntemi kullanmak yerine jilet tercih etmelisiniz. Bu şekilde hem pürüzsüz bir cilt yapısına sahip olabilir hem de kıl köklerini tamıyla almayarak, kılların lazer cihazında görünmesini sağlayabilirsiniz.