Buz lazer epilasyon yumurtalıklara zarar verir mi?

Buz lazer epilasyon yumurtalıklara zarar verir mi?, Buz lazer yumurtalıklara zarar verir mi?, Buz lazer doğurganlığı etkiler mi?, Buz lazer hamile kalmaya engel mi?, Epilasyon testislere zarar verir mi?, Buz lazer hormonları etkiler mi?


Buz lazer epilasyon yumurtalıklara zarar verir mi?

Buz lazer yumurtalıklara zarar verir mi?, Kıl kökü cildin birkaç mm altındadır. Yumurtalıklar diğer iç organlar gibi çok daha derindedir. Dolayısıyla lazer epilasyonun iç organlara hiç bir zararı bulunmamaktadır.

Buz lazer yumurtalıklara zarar verir mi?

Buz lazer yumurtalıklara zarar verir mi?, Kıl kökü cildin birkaç mm altındadır. Yumurtalıklar diğer iç organlar gibi çok daha derindedir. Dolayısıyla lazer epilasyonun iç organlara hiç bir zararı bulunmamaktadır.

Buz lazer doğurganlığı etkiler mi?

Buz lazer doğurganlığı etkiler mi?, Lazer epilasyonda kullanılan ışınlar cildin 1 mm altına kadar ulaşabildiği ve hedeflenen de bu olduğu için kişinin yumurtalıklarına herhangi bir zararı yoktur.

Buz lazer hamile kalmaya engel mi?

Buz lazer hamile kalmaya engel mi?, Yumurtalıklar da diğer tüm iç organlar gibi derin yerleşimli organlardır ve lazer ışınının bu derinliğe ulaşması mümkün değildir. Dolayısıyla lazer epilasyon yumurtalıklara zarar vermez ve kısırlık yapmaz. Lazer epilasyonun kısırlık yaptığına dair hiç bir veri yoktur.

Epilasyon testislere zarar verir mi?

Epilasyon testislere zarar verir mi?, Yani derinin daha fazla altına ulaşma ya da yayılma ihtimali yoktur. Böyle bir durumda lazer epilasyonun hamile kalmaya engel olacak bir yanı yoktur. Çünkü lazer epilasyon işlemindeki x ışınları dokulara, organlara, rahime ulaşamazlar.

Buz lazer hormonları etkiler mi?

Buz lazer hormonları etkiler mi?, Bu soru işaretlerinden de en merak edileni şüphesiz lazer epilasyonun testislere zarar verip/ vermediğidir. Bu konuda oldukça fazla klinik çalışmalar yapılmıştır. Yapılan bu çalışmalar sonucunda çıkan sonuçlar lazer epilasyon uygulamasının testislere bir zararı olmadığıdır.

Buz lazer epilasyonun zararları nelerdir?

Buz lazer epilasyonun zararları nelerdir?, Merhabalar, lazer epilasyon regl dönemini etkilemez. Lazer epilasyon adet gecikmesi veya adet düzensizliğine de neden olmaz. Regl döneminde lazer epilasyon yaptırmanın tıbbi bir sakıncası da yoktur.

Lazere gidenin çocuğu olur mu?

Lazere gidenin çocuğu olur mu?, Merhabalar, Buz Lazer uygulamasının vücuda zararı bulunmamaktadır, cihaz FDA onaylı olduğundan tüm dünyada kliniklerde doktorların kontrolünde kullanılmaktadır. Sizin özel bir sağlık probleminiz var ise her uygulamada olduğu gibi Buz Lazer uygulamasına başlamadan önce kendi doktorunuza danışmanız doğru olacaktır.

Buz lazer nereye yapılmaz?

Buz lazer nereye yapılmaz?, Lazer epilasyon ilerde çocuk sahibi olmaya engel bir durum oluşturur mu ? Lazer epilasyon yöntemlerinin gebeliğe engel bir duruma sebep olduğuyla ilgili herhangi bir araştırma mevcut değildir.

Buz Lazer kimlere uygulanmaz?

Buz Lazer kimlere uygulanmaz?, Merhabalar, lazer epilasyon göz kapağı dışında tüm vücut bölgelerine uygulanır. Benlerin ve dövmelerin üzerine lazer epilasyon yapılmaz. Uygulama yapılacak alanda yara, enfeksiyon varsa bu alanlara da uygulama yapılmaz. Buz Lazer özel bir yüz ucuna sahiptir.

Yumurtlama döneminde lazer yapılır mı?

Yumurtlama döneminde lazer yapılır mı?, Ergenlik döneminde kılların hormonlara duyarlılığı fazladır. Bu nedenle lazer epilasyondan istenilen sonuç alınamaz. Lazer epilasyon için ergenlik döneminin bitmesi beklenmelidir. Hamilelere, epilepsi hastalarına ve kalp pili taşıyan kişilere de lazer epilasyon yapılmaz.

Lazer epilasyondan ne kadar sonra hamile kalınabilir?

Lazer epilasyondan ne kadar sonra hamile kalınabilir?, Lazer epilasyona hamilelik öncesinde başlandı ise; hamilelik boyunca uygulama yapılmamalı, işlem hamilelik ve emzirme dönemlerinden sonraya ertelenmelidir.

Buz lazer epilasyon kısırlık yapar mı?

Buz lazer epilasyon kısırlık yapar mı?, Günümüzde uygulanan tıbbi yaklaşımda lazer epilasyon uygulamasının gebeliğin tamamlanmasından birkaç ay sonra, hormon düzeylerinin hedeflenen gebelik öncesi döneme ulaşması sonrası yapılması önerilmektedir.

Diğer Blog Yazıları
Blog